sábado, 3 de octubre de 2015

Google i el seu projecte de Realitat Virtual a les escoles

Bon dia, FanàTICs!


Google acaba de presentar un projecte mitjançant el qual els alumnes de diverses escoles podran aprendre utilitzant les Google Cardboard, un dispositiu que permet utilitzar el telèfon mòbil com unes ulleres de realitat virtual, però amb un cost molt reduït (també es pot fer manualment a casa seguint aquesta plantilla).


A més de les ulleres, s'entregaran als col·legis tabletes, mòbils ASUS per a utilitzar les ulleres, i routers especials per a no dependre d'una connexió a internet.

De moment sols ho poden sol·licitar els educadors d'escoles de Brasil, Estats Units, Austràlia, Regne Unit i Nova Zelanda.

Està previst que els professors gasten les ulleres virtuals amb l'aplicació Google Expeditions, que permet recorreguts virtuals per l'oceà, Mart, la Gran Muralla de Xina, etc.

Vos deixem amb el vídeo promocional d'aquest projecte (en anglés):
:



Què penseu d'aquest projecte? Cregueu que la realitat virtual pot establir-se en un futur a totes les aules? Quin lloc vos agradaria visitar utilitzant l'apliació Google Expeditions? Quina és la perspectiva que teniu sobre l'empresa Alphabet (l'antiga Google)?

Fins a la pròxima, FanàTICs!


No hay comentarios:

Publicar un comentario